Enthousiast wielerteam sinds 2003

Trainen voor de Ardennen Classic 2018

Met nog 27 dagen tot de 7BC Ardennen Classic zien we na dit eerste mooie lenteweekend in het westen van het land een flinke toename van het aantal trainingskilometers van de 7BC’ers.

Op Zaterdag zien we Perry met zijn buurman een rondje van ruim 40km rijden met een gemiddelde van 30,2km/h. Perry voert de afgelopen week ook aan met de meeste trainingskilometers. Naast de fietstraining voert hij ook nog netjes zijn zwemtrainingen uit voor de triatlon. Of deze extra training hem gaat helpen in de ArdennenClassic is de vraag, maar de volgers van 7BC hebben deze resultaten uiteraard ook gezien en hebben inmiddels een sterretje achter zijn naam gezet als mogelijke podiumkandidaat van de Ardennen Classic.
Op een tweede plaats deze week Raymond en Rene Plug met beide 101 km aan trainingskilometers. De debuterende renner Rene Plug, een renner uit het trainingsgroepje van Tutu, is fanatiek aan het trainen en laat al enkele weken steady trainingskilometers zien. Wellicht een verrassing voor het podium in de Ardennen.

Beunders Jr. heeft deze week maar 1 trainingsrit gelogd, maar deze hardrijder is absoluut al op de juiste weg richting de Ardennen. Met een gemiddelde van 30,7 km/h heeft hij een trainingsrondje van 66 km afgerond. Een gemiddelde waar de meeste 7BC’ers nog niet aan kunnen tippen. Naast zijn overtuigende optreden in de DTC Ontwakingstocht is hij absoluut de nummer 1 podiumkandidaat van de Ardennen Classic.
Een renner die ook al enkele weken trouw zijn kilometers logt op Strava is Tutu. Deze week 2 mooie korte trainingen, waarvan 1 met zijn debuterende zoon Matthijs. Een mooi rondje van ruim 28 km met een gemiddelde van 28,4 km/h. Prima trainingsrondje.
Een andere podiumkandidaat is uiteraard Marc, de drievoudige ArdennenClassic kampioen. Hij heeft deze week 1 training afgelegd samen met Raymond van 61 km. Daarnaast hebben we uit bronnen vernomen dat hij ook trouw zijn RPM spinninglessen blijft volgen. Als hij deze krachttraining met wat lange duurtrainingen kan combineren dan zal hij zeker met een goed gesoigneerd aan de start van de 7BC Ardennen Classic verschijnen op Zaterdag 21 April.

We verzoeken de 7BC’ers die nog geen gebruik maken van Strava, deze app toch te installeren voor de 7BC Ardennen Classic. De app logt je wielerrit en is voor de 7Bergencycling website een leuke toevoeging na afloop van de koers, want er kan heel precies gekeken worden hoe de koers verlopen is. De strava App op je telefoon kan je tijdens je rit zonder data gebruiken. Hij maakt gebruik van je gps om je rit te tracken.

Add a Comment

Your email address will not be published.

Recent Posts

Duiven

De hond beslist

Dat kan beter!!

De renners
Team 7BC

De renners

The only way to finish, is to start!

Start training