Enthousiast wielerteam sinds 2003

Professionaliteit

7BergenCycling, de nieuwe officiële naam van een wielerploeg van fanatieke toerfietsers, die al een paar jaar met elkaar Malmedy – Malmedy hebben gereden. Op 1 januari 2005 werd de website van 7BergenCycling gelanceerd. Van de directeur media kreeg ik het verzoek om regelmatig wat columns te schrijven. Ik voldoe graag aan dit verzoek.

In deze eerste column wil ik allereerst directeur sportief Martin Zevenbergen en directeur media Raymond Zevenbergen complimenteren met dit initiatief en vooral met de professionele uitvoering ervan. De kop van de column heb ik mede daarom de titel PROFESSIONALITEIT meegegeven. Want hoewel de ploeg volledig bestaat uit amateurs, is er al geruime tijd sprake van een steeds verder gaande professionalisering. Na de website volgt de ploegpresentatie met als hoogtepunt de nieuwe kledinglijn. Deze ontwikkeling is ook bij buitenstaanders niet onopgemerkt gebleven. De belangstelling om deel te gaan uitmaken van de ploeg is enorm. Het zal duidelijk zijn dat dit voor de huidige ploegleden een prikkel moet zijn om het onderste uit de kan te blijven halen.

In mijn columns wil ik een bijdrage leveren aan die professionalisering. Koppen als TEAMBUILDING – LANCE OF JAN? –  HOE KOMT TOERFIETSER SPLINTER DOOR DE

WINTER? – KLIMMEN IS TE LEREN spreken duidelijke taal.

Ten slotte wil ik de renners, begeleiders, sponsor en hun partners een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toewensen.

Cees Zevenbergen

Ploegleider

Add a Comment

Your email address will not be published.

Recent Posts

Duiven

De hond beslist

Dat kan beter!!

De renners
Team 7BC

De renners

The only way to finish, is to start!

Start training