Enthousiast wielerteam sinds 2003

Gunnen

Het 7BergenCycling Team heeft een proces van professionalisering ingezet. Het lanceren van de website en de kledinglijn vormden het begin van dit proces. Maar als je gaat professionaliseren, dan moet je het ook gelijk goed doen. Dat betekent dat er ondersteuning moet komen op technisch en financieel gebied.

Henk van Gestel heeft zich bereid verklaard naar het technische gedeelte te kijken en dit terrein naar vermogen te ondersteunen. Op de site is hij al geïntroduceerd. Ook op financieel terrein moest naar een vorm van ondersteuning worden uitgekeken. Sponsoring heet dat officieel. We kunnen ons gelukkig prijzen dat ook op dat terrein iemand bereid is gebleken ons wielerteam te ondersteunen. BOUW – en AANNEMINGSBEDRIJF VAN ZANTEN BV gaat ons sponsoren. Van Zanten is een gerenommeerd familiebedrijf wat al 130 jaar bestaat. De huidige eigenaar, Arnold van Zanten, is de vijfde generatie die leiding geeft aan dit bedrijf. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in projectontwikkeling, planontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Bedrijven die sponsoren hebben daar altijd een reden voor. Echte redenen zijn meer naamsbekendheid en hogere financiële omzetten voor het bedrijf. Iedereen kent daar in de sportwereld de voorbeelden van. Uit onderzoek blijkt dat de meeste sponsors in de sportwereld echter niet handelen uit commerciële overwegingen. Bedrijfsmatig zijn de belangen te verwaarlozen.Het is vooral een kwestie van gunnen.

Ook in het geval van ons wielerteam is dat het geval. Arnold is al jaren een vaste begeleider, en hij is meer dan een begeleider. Het is een echte vriend. Een heel apart mens, waar je wel af en toe een gebruiksaanwijzing voor nodig hebt. Arnold is iemand waar je ontzettend mee kunt lachen en die in ons Malmedy wielerweekend altijd zeer sfeerbepalend is.

Op de website van zijn bedrijf las ik het volgende. Bouwen heeft meerdere doelen. Scheppen, herstellen, verbeteren en uitbreiden. Al deze vormen van bouwen zijn gericht op een mooiere toekomst. Zou je een mooier motto voor onze wielerploeg kunnen bedenken?

Arnold, we zijn je dankbaar!

Add a Comment

Your email address will not be published.

Recent Posts

Duiven

De hond beslist

Dat kan beter!!

De renners
Team 7BC

De renners

The only way to finish, is to start!

Start training