Samen fietsen voor jouw hart en dat van een ander

Artikel van Wielerflits:Martin van den Bosch

Samen fietsen voor jouw hart en dat van een ander

maandag 25 juli 2022 om 13:50

Ad

Zondag 25 september organiseert NL Tour Rides de eerste editie van CYCLE NL, hét fietsevenement voor de Hartstichting, startend vanaf de unieke locatie: Vliegbasis Soesterberg. Naast dat je lekker sportief bezig bent, zamel je door deelname ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten, en dat is hard nodig!

CYCLE NL is hét evenement voor fietsliefhebbers. Voor mountainbikers, wielrenners, gravelbikers en andere sportieve fietsers, voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. Tijdens CYCLE NL kun je kiezen uit 11 verschillende routes en afstanden, tussen de 27 en 150 kilometer. De fietstocht start voor iedereen vanaf een unieke locatie, namelijk Vliegbasis Soesterberg.

Door mee te doen aan CYCLE NL kun je geld ophalen voor onderzoek. Dit doe je door je te laten sponsoren of door zelf een donatie te doen voor onderzoek. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Deelname aan Cycle NL kost €29. Hiervoor ontvang je het volgende deelnamepakket:
● Unieke volledig uitgepijlde routes
● Koffie & thee bij de start
● Sportreep en -gel voor onderweg
● Regiopakket van Komoot (t.w.v. 9 euro)
● Gepersonaliseerd stuurbord
● Materiaal- en verzorgingsposten onderweg
● Lekker koel drankje op het gezellige plein na de finish
● En natuurlijk je prachtige medaille!

Haal jij het streefbedrag van 1 euro per kilometer op? Dan ligt er een unieke (niet te bestellen via de webshop) CYCLE-wielerpet voor je klaar! Ga jij helemaal als een speer en passeer je de 250 euro grens dan krijg je, naast eeuwige roem, ook nog eens een heel mooi CYCLE wielershirt!

Dus wacht niet langer en spring zondag 25 september op je zadel om mee te trappen en geld in te zamelen voor de Hartstichting! Meld je nu aan via nl.cyclevoorjehart.nl.

Schrijf je in vóór 31 juli en shop de exclusieve CYCLE NL gele trui voor slechts € 15,-.Lees verder op Wielerflits.nl

Deel dit nieuws :