Maak kennis met de slaapproducten die je tijdens jouw fietsavonturen verzekeren van een goede nachtrust

Artikel van Wielerflits:Martin van den Bosch

Maak kennis met de slaapproducten die je tijdens jouw fietsavonturen verzekeren van een goede nachtrust

woensdag 3 augustus 2022 om 21:00

Ad

Fietsliefhebbers kunnen vandaag de dag beschikken over allerlei materialen van topkwaliteit. De technologie, stijl en innovatie die bedrijven iedere keer weer weten te presenteren, blijft ons verbazen. Toch kunnen maar heel weinig merken claimen dat ze een volledig uniek buitenproduct hebben uitgevonden.

Vijftig jaar geleden introduceerden onze vrienden van Therm-a-Rest de allereerste geïsoleerde, zelfopblazende slaapmat en veranderden ze daarmee de manier waarop we kamperen. Dit iconische merk is marktleider in producten voor slapen in de buitenlucht en zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat jouw nacht onder de sterrenhemel buitengewoon comfortabel verloopt.

foto: AJ Wells

Compacte en vederlichte slaapproducten
De Therm-a-Rest collectie bestaat uit compacte, lichtgewicht en comfortabele slaapproducten, die voor zowel professionals als amateur niet meer weg te denken zijn uit hun uitrusting. Tijdens lange, slopende fietstochten is een goede nachtrust geen overbodige luxe.

Dat de matrassen en slaapzakken bijzonder compact zijn, zorgt ervoor dat ze ideaal zijn om te gebruiken tijdens jouw volgende bikepacking avontuur. Zodat je na een zorgeloze nacht weer vol energie jouw reist kunt vervolgen.

foto: Mirae Campbell

Lichtgewicht slaapmatten
De Therm-a-Rest NeoAir serie staat bekend om zijn lichtgewicht slaapmatten, die prima tijdens alle seizoenen binnen en buiten te gebruiken zijn. De NeoAir Topo Luxe is zowel lekker dik als ontzettend comfortabel. De Neo Air Xlite slaapmat past vanwege zijn kleine formaat in vrijwel in iedere rugzak of fietstas. De zelfopblaasbare Trail Pro vult zichzelf na het opendraaien van het ventiel vanzelf met lucht.