Krijgen we in de slotweek nog een nieuwe leider? Dit kan je verdienen met een voorspelling op de juiste Vuelta-winnaar

Artikel van Wielerflits:Martin van den Bosch

Krijgen we in de slotweek nog een nieuwe leider? Dit kan je verdienen met een voorspelling op de juiste Vuelta-winnaar

maandag 5 september 2022 om 00:00

Met nog zes etappes te gaan nadert het einde van deze Vuelta. Weet Remco Evenepoel zijn rode leiderstrui tot en met Madrid met succes te verdedigen? Samen met TOTO overlopen we de voornaamste kanshebbers en kijken we welke eindwinnaar het meeste oplevert.

Evenepoel heeft een zwaar weekend achter de rug, maar gaat desondanks met een aardige voorsprong de slotweek in. De eindoverwinning heeft hij echter zeker nog niet binnen. Het is immers al eens vaker gebeurd. Op de laatste Vuelta-rustdag de leiderstrui dragen, maar deze in de slotweek alsnog verliezen. Voor ons Nederlanders is de Vuelta van 2015 een editie waar we liever niet aan terugdenken. Tom Dumoulin leek op weg naar de eindzege, maar moest de koppositie een dag voor het einde alsnog afgeven.

Het mag echter geen verrassing zijn dat Remco Evenepoel bij de bookmakers nog steeeds als topfavoriet genoteerd staat. Een Vuelta-overwinning van de jonge Belg lijkt op dit moment het meest waarschijnlijk. Indien je inzet op een Vuelta-zege van Evenepoel, dan levert dat 1,6 keer de inzet op. Bij een inzet van een tientje is dat nog altijd zestien euro, maar een gokje op een van zijn concurrenten kan lucratief uitpakken.

Primoz Roglic lijkt de voornaamste kandidaat om Evenepoel alsnog uit het rood te rijden. Indien de titelverdediger daar in slaagt, dan levert dat 3,4 keer de inzet op. En wat te denken van de Spanjaarden? Het zou niet de eerste keer zijn dat thuisrijders in een slotweek nog een heuse coup plaatsen. Vlak daarom Enric Mas en Juan Ayuso niet uit. Movistar-kopman Mas kent met 3,8 een aardige notering, maar een gokje op Ayoso kan met een notering van 80 keer de inzet helemaal lucratief uitpakken.

Bekijk hier de noteringen voor de favorieten voor Vuelta-winst


Welkomstbonus van €50,-

Heb je een interessante wedoptie gevonden? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €5 tegen een quotering van 1,50 en ontvang een welkomstbonus van €50,-. Zodra de etappe verreden is of het eindklassement is opgemaakt én TOTO de uitslag heeft verwerkt, ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van jouw eerste voorspelling (max. €50). Deze gratis weddenschap staat daarna direct klaar in je spelformulier en is zeven dagen geldig. Deelname aan de welkomstbonus is alleen voor 24 jaar en ouder.


‘Wat kost gokken jou? Speel bewust. 18+’Lees verder op Wielerflits.nl

Deel dit nieuws :