Het nieuwe RIDE zomernummer is nu te koop in de winkel

Artikel van Wielerflits:Martin van den Bosch

Het nieuwe RIDE zomernummer is nu te koop in de winkel

dinsdag 7 juni 2022 om 22:00

Ride

Met een mooie wieler- en fietszomer in het vooruitzicht, hadden we als WielerFlits-redactie meer dan voldoende inspiratie voor een dubbeldik Zomernummer van ons wielermagazine RIDE. Met maar liefst 236 pagina’s (!) aan mooie wielerverhalen zijn we daarin geslaagd. Het resultaat ligt nu in de winkel. Ideaal voor op vakantie of als vaderdagcadeau.

Natuurlijk vormt de Tour de France een belangrijk onderdeel van ons zomernummer, omdat de Tour nu eenmaal synoniem staat voor de zomer en voor het vakantiegevoel. Alle ritten komen uitgebreid aan bod. We hebben interviews en achtergrondverhalen met de hoofdrolspelers, maar ook duiken we in Franse fietsgebieden zoals de Isère en de onbekende bergpas Col du Granon.

Niet alleen de mannen hebben dit jaar hun Tour, voor het eerst wordt de Tour de France Femmes georganiseerd. Hier staan we natuurlijk ook uitgebreid bij stil. Zo verkenden we met favoriete Demi Vollering de slotrit naar La Planche des Belles Filles. De start van de Vuelta a España in Nederland zal een hoogtepunt in dit wielerjaar worden. Daar kijken we al uitgebreid naar vooruit. Zoals er in deze zomermaanden voor alle wieler- en fietsfanaten zoveel mooie momenten wachten. Wie op de fiets stapt krijgt in dit nummer ook diverse tips, materiaal en fietsstreken te zien, zodat je thuis bij het lezen van dit magazine al de nodige voorpret hebt.

Wil je de nieuwe RIDE even doorbladeren voordat je hem koopt?
Op de site van RIDE lees je bij welke winkels ons zomernummer te koop is

Krijg RIDE liever thuisbezorgd?
Bestel hem dan hier onlineLees verder op Wielerflits.nl

Deel dit nieuws :