Dit kan je verdienen wanneer je de Tourwinnaar juist weet te voorspellen

Artikel van Wielerflits:Martin van den Bosch

Dit kan je verdienen wanneer je de Tourwinnaar juist weet te voorspellen

zondag 17 juli 2022 om 21:32

Ad

Met nog zes etappes te gaan, zijn het aantal resterende ritten in deze Tour de France bijna op één hand te tellen. Over een week zullen we weten wie zich de winnaar van de Ronde van Frankrijk 2022 mag noemen. Weet Jonas Vingegaard in het restant van deze Tour zijn gele trui met succes te verdedigen? Of denk jij dat Tadej Pogačar daar alsnog een stokje voor gaat steken? Wanneer je nu bij TOTO jouw wielerkennis om durft te zetten in euro’s, krijg je tijdelijk een welkomstbonus van €50,-.

Pogačar of Vingegaard?

Bij TOTO zien ze geletruidrager Jonas Vingegaard als topfavoriet om dit jaar de Tour te winnen. Indien jij voorspelt dat de kopman van Jumbo-Visma erin slaagt om de tweede Deense Tourwinnaar in de geschiedenis te worden, dan wordt (bijna) anderhalf keer de inzet vergoed. Een gokje op zijn voornaamste concurrent Pogačar kan lucratiever uitpakken. Indien de Sloveen het geel in de slotweek weet te heroveren en in Parijs als winnaar wordt gehuldigd, dan levert dat 3,25 keer de inzet op.

Naast de strijd om het geel biedt TOTO nog tal van andere opties om de Tour nog spannender te maken. Zo kan je bijvoorbeeld voorspellen of een renner op het podium of in de top-tien eindigt. Daarnaast ligt de strijd om het bergklassement nog open. Voor dat klassement is Pogačar wel topfavoriet, maar een succesvol gokje op de huidige leider Simon Geschke of de nummer twee Louis Meintjes kan ook aardig wat euro’s opleveren. Daarnaast staan ook de quoteringen voor de rit van dinsdag al voor je klaar. De topfavoriet volgens TOTO? Tadej Pogačar!

Bekijk hier alle quoteringen voor de Tour de France


Welkomstbonus van €50,-

Heb je een interessante wedoptie gevonden? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €5 tegen een quotering van 1,50 en ontvang een welkomstbonus van €50,-. Zodra de etappe verreden is of het eindklassement is opgemaakt én TOTO de uitslag heeft verwerkt, ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van jouw eerste voorspelling (max. €50). Deze gratis weddenschap staat daarna direct klaar in je spelformulier en is zeven dagen geldig. Deelname aan de welkomstbonus is alleen voor 24 jaar en ouder.


‘Wat kost gokken jou? Speel bewust. 18+’Lees verder op Wielerflits.nl

Deel dit nieuws :