Dit is de cover van de nieuwe RIDE Tourgids

Artikel van Wielerflits:Martin van den Bosch

Dit is de cover van de nieuwe RIDE Tourgids

donderdag 12 mei 2022 om 20:00

Ride

Er wacht ons weer een mooie wielerzomer. Niet alleen de Tour de France gaat spectaculair zijn, ook de start van de Vuelta a España in Nederland wordt een groot feest. Onze redactie werkt daarom met veel plezier aan een nieuwe editie van ons magazine, die volledig in het teken staat van al het moois dat in het vooruitzicht ligt.

Zoals je inmiddels van RIDE mag verwachten, lees je in onze Toureditie alle ins- en outs over de belangrijkste wedstrijden van deze zomer. Inclusief een uitgebreide voorbespreking op de wedstrijd, met alle info over de etappes, interviews en achtergronden. Alle ingrediënten om de Tourkoorts tot grote hoogte te laten stijgen. De exacte inhoudsopgave publiceren we binnenkort.

De 236 pagina’s dikke RIDE Toureditie is verkrijgbaar voor slechts € 9,95. Wanneer je nu onze Toureditie bestelt, krijg je hem de eerste week van juni thuisbezorgd. Tijdens de pre-sale betaal je geen verzendkosten. Snelle beslissers krijgen van ons bovendien een poster met het Tourparcours cadeau. Let op: zolang de voorraad strekt dus OP=OP!

BESTEL NU DE RIDE TOURGIDSLees verder op Wielerflits.nl

Deel dit nieuws :