Team 7BC - Welkom op onze teamwebsite

Update 7BC Ardennen Weekend

We moeten een streep zetten door het 7BC Ardennen weekend in onze agenda. Het jaarlijkse 7BC Wielerweekend kan niet doorgaan vanwege de reisbeperkingen in verband met Corona!

7BC-ARDENNEN2020_Foto-op-poster_30x40

Annulering

Beste 7BC’ers,

Dankzij de dagelijkse tourritten en de andere koersen op TV verlangen we allen weer om samen te koersen. Het Ardennen weekend zou een prachtig doel zijn begin Oktober. Helaas  wordt het een jaar zonder strijd tussen de 7BC renners in de Ardennen. Het 7BC Ardennen weekend van 2020 moeten we annuleren i.v.m. de steeds strenger wordende reisbeperkingen vanwege de verspreiding van het corona virus. De gezondheid en veiligheid van de renners en begeleiders is onze grootste prioriteit. Het is niet verstandig en daarnaast wellicht strafbaar (hoge boetes) om met een groep van 17 personen uit verschillende gezinnen en met enkele senioren in de risico groep naar België af te reizen en samen te fietsen.

We hopen  dat we van Belvilla weer een voucher kunnen ontvangen voor volgend jaar. Dat is echter op dit moment nog niet helemaal duidelijk vanwege de drukte bij Belvilla.

Vol goede moed hopen we dat we volgend jaar weer het weekend kunnen organiseren en samen met jullie te koersen in de glooiende heuvels van de Ardennen.

Groet en hopelijk tot gauw op de fiets,

Jan en Raymond

7BC Penningmeester

Begin dit jaar hebben we bij Belvilla een huis geboekt voor  de Ardennen Classic in April. De kosten van € 1051,- zijn voldaan. Vanwege de Corona werd deze boeking door Belvilla geannuleerd en omgezet in een voucher. Van deze voucher hebben we toen, na overleg over een nieuwe datum, het huis in Aywaille-Remouchamps geboekt. 

Voor het weekend in Oktober had ik 17 bevestigde aanmeldingen. We willen deze deelnemers vragen   € 61,82 over te maken.

Als we van Belvilla weer een voucher ontvangen, kunnen we deze voor het Ardennen Weekend van 2021 gebruiken. Mocht je volgend jaar niet mee kunnen en er zijn eventueel nieuwe aanmeldingen die de kosten kunnen dekken, zullen we deze kosten weer met je verrekenen. Echter we kunnen dat niet garanderen.

We rekenen op je begrip en mochten er nog vragen zijn, kan je uiteraard altijd contact opnemen.

Raymond

Deelnemers